Meest gestelde vragen. 

Onderstaand vindt u onze lijst met FAQ (meest gestelde vragen) .
Mocht uw vraag hier niet bij staan, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Vragen:

 1. Kunnen particulieren bij jullie kopen?
  Nee , wij leveren alleen aan wederverkopers. Wij kunnen u wel adviseren waar de producten wel verkrijgbaar zijn.
   
 2. Hoe kan ik klant bij jullie worden?
  In de rechterkolom ziet u een vak met daarin de vraag :“Nieuwe klant?” U klikt deze aan, waarna u een account kunt aanmaken.
   
 3. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik die opvragen?
  In de rechterkolom ziet u een vak met daarin de vraag: ”Wachtwoord vergeten?” U klikt deze aan waarna u uw email dient in te vullen. Klik op verzenden en er wordt een nieuw wachtwoord automatisch aangemaakt en per email naar u gestuurd. U kunt als u bent ingelogd uw wachtwoord naar eigen keuze veranderen.

   
 4. Welke aantallen kan ik online kopen?
  Op dit moment kunt nog niet in de webshop bestellen. Zodra dat wel kunt en u heeft zich aangemeld als klant kunt u alle aantallen kopen die u wilt. Uiteraard mits voorradig.
   
 5. Kunnen wij de producten in andere kleuren bestellen?
  Ja. Noodgedwongen laten wij u slechts een beperkt assortiment zien via onze site. Dat geldt ook voor onze kleuren. Maar wij kunnen in principe iedere kleur die u wenst voor u verzorgen.
   
 6. Moet ik online mijn bestelling gelijk afrekenen?
  Ja. Onlineverkopen worden gelijk afgerekend. Bent u langer klant van ons dan kunnen we overeenkomen dat u een (beperkte) betalingstermijn krijgt. Bij het niet nakomen hiervan zullen wij deze betalingstermijn weer moeten annuleren.
   
 7. Wat zijn de betaalmogelijkheden?
  U kunt met Ideal (dus met alle banken) overmakingen doen op onze rekening. PayPal is nog niet actief maar zal binnen niet al te lange tijd worden geactiveerd.
   
 8. Hoe snel kan er worden geleverd?
  Afhankelijk van het product en zijn behandelingen moet u rekenen op de volgende dag of 2 a 3 dagen later in verband met droogtijden en dergelijke. Uiteraard gelden deze leveringstijden slechts bij het op voorraad zijn van onze - natuurlijke - producten. Sommige producten kunnen wij uit voorraad leveren en dan is de levertijd de volgende dag.