Retailers

Voor alle type retailkanalen bouwen wij speciale concepten die eenvoudig in het assortiment kunnen worden geïmplementeerd. Onze zeer mooie verpakkingen zorgen voor een geweldige uitstraling en snelle verkoop. U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw eigen assortiment samen te stellen of op een speciale manier te laten verpakken.

Wij hebben voor u, voor enkele feestdagen een (zeer kleine) selectie gemaakt uit ons assortiment welke een uitermate lucratieve toevoeging is voor uw additionele verkoop. Uiteraard kan dit met eigen keuzes uitgebreid kan worden.

Pasen:

     

Valentijnsdag:

     

Wilt u producten op een bepaalde manier laten behandelen voor uw speciale dagen, neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden. Maak een afspraak met onze verkoopafdeling en kom bij ons langs om uw idee├źn te bespreken en uit te proberen. Wij zijn u graag van dienst!

 

Daarnaast nodigen wij u als handelaar graag uit op ons bedrijf voor een bezoek aan onze showroom om tijdens een kop koffie te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.  Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!