Productie 

Quality Colors B.V. is het meest  toonaangevende bedrijf in de bloemenindustrie voor het leveren van toegevoegde waarde d.m.v. speciale bewerkingen aan bloemen, planten en droog decoratiemateriaal. Klik op 1 van de onderstaande mogelijkheden om een indicatie te krijgen wat wij met de producten kunnen doen en welke additionele handelingen wij kunnen verrichten. Daarnaast nodigen wij u als handelaar graag uit op ons bedrijf voor een bezoek aan onze showroom. Wij bespreken dan graag  tijdens een kop koffie wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.  Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

   
Flocken:

Flocken is een proces waarbij door middel van statische elektriciteit een fluweelachtige substantie op het oppervlak van het product wordt bevestigd. Er zijn verscheidene soorten flock. Het is er in verschillende diktes (Dtex), lengtes (mm) en in vele kleuren. Het product wordt door ons ieder jaar aan een strenge keuring onderworpen en pas na goedkeuring aan ons assortiment toegevoegd.

Naast het verwerken van het flockmateriaal op onze producten hebben wij ook een concept voor ons flockmateriaal. U kunt ze in diverse kleuren en hoeveelheden bij ons verkrijgen. Vraagt u hiernaar bij onze verkoop of neem contact met ons op via ons contactformulier.

  
Glitteren:

Glitteren is het aanbrengen van een synthetisch materiaal waardoor er een schittering over het behandelde product komt. Allereerst zorgen we ervoor dat product wordt gekleurd. Daarna verlijmen wij de juiste kleur glitters op deze producten. De glitters die wij gebruiken worden door ons persoonlijke uitgekozen bij de leveranciers in diverse landen in en buiten Europa.

Naast het verwerken van onze glitters op onze producten hebben wij ook een concept voor onze glitters. U kunt ze in diverse kleuren en hoeveelheden bij ons verkrijgen. Vraagt u hiernaar bij onze verkoop of neem contact met ons op via ons contactformulier.

  
Sneeuw(en)

Sneeuwen is de manier om in de zomer de winter te tonen en om de winterse sfeer in huis te halen. Afhankelijk van het feit of het product eerst wordt gekleurd en de hoeveelheid sneeuw creĆ«ren wij een milde dan wel strenge winter voor u.

Onderstaand een impressie van hoe Maritima's er in de winter uit zouden moeten uitzien.

En niet alleen natuurlijke producten - zoals u op bovenstaande foto kunt zien - "sneeuwen" wij, ook kunststofproducten zoals styropor e.d. kunnen door ons van een "koude laag"  voorzien.

Naast het verwerken van onze sneeuw op onze producten hebben wij ook een concept voor onze sneeuw. U kunt in diverse hoeveelheden bij ons verkrijgen. Vraagt u hiernaar bij onze verkoop of neem contact met ons op via ons contactformulier.